Contact

Zakelijk Duits 

Netwerkpartners

Ter ondersteuning van je activiteiten op de Duitse markt stel ik graag mijn netwerk aan je voor.

Netwerkpartners

Ter ondersteuning van je activiteiten op de Duitse markt stel ik graag mijn netwerk aan je voor.

Fedde Vertaalt

Je bent op zoek naar de juiste vertaler voor jouw communicatie-uitingen maar weet niet waar te beginnen? Welk vertaalbureau moet je kiezen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Translating is like dating. Fedde Vertaalt is dé matchmaker als het gaat om het koppelen van de juiste vertaler aan jouw tekst die moet staan als een huis. Natuurlijk gaat het uiteindelijk om de beste vertaling, maar het traject ernaartoe is minstens zo belangrijk.

Cactus Marketing

Cactus Marketing ondersteunt Nederlandse ondernemingen die op de Duitstalige markt actief zijn of willen worden met het bepalen van de juiste marketingstrategie, het “vertalen” van een Nederlandse website/webshop naar een Duitse site, en het plannen en uitvoeren van Duitstalige marketing- en communicatieactiviteiten zoals SEO en SEA, social media, nieuwsbrieven, online marktplaatsen en B2B directories. 

Cultural Consultant

Stephan Hild combineert als gecertificeerd intercultureel trainer en coach zijn kennis en ervaring van internationale organisaties. Hij heeft 25 jaar ervaring in het internationaal zakendoen, en heeft verschillende internationale projecten begeleid en gecoördineerd. Als cultural consultant verbindt hij interculturele sensibiliteit en het zakendoen in een internationale omgeving. Cultuurverschillen en communicatie brengt hij samen in zijn trainingen en workshops.

Anja Fricke

Anja Fricke verbindt DDR-geschiedenis met haar ervaring en de wetenschap (cultuurwetenschapper) op een unieke manier als DDR-ervaringsdeskundige. Zij laat deelnemers voelen hoe een dictatuur werkt. Om zo via kennisoverdracht inzicht in elkaars cultuur te krijgen ter bevordering van de communicatie. Dit doet zij als spreker via lessen/colleges aan (hogere) onderwijsinstellingen in Nederland en België. Daarnaast publiceert zij regelmatig en ontwikkelt zij cultuur-reizen naar Oost- Duitsland.

Succes in Duitsland

Beate Hering helpt Nederlandse bedrijven bij het vinden van nieuwe klanten en zakenpartners in Duitsland. Ze is zowel adviseur als uitvoerder. Vaak begint het met het opstellen van een exportplan gevolgd door de uitvoering ervan. Denk hierbij aan een interne analyse, marktonderzoek, Duitse website, het opstellen van een lijst met potentiële klanten/zakenpartners en de eerste benadering, (key)account-management of extra standbemanning op een beurs.

Incasso Preiss

Gabi Preiss incasseert sinds vele jaren vorderingen voor Duitse en Nederlandse bedrijven. Doel is in eerste instantie de vordering minnelijke te incasseren en de zakenrelatie tussen klant en debiteur intact te houden. Lukt dit onverwacht toch niet, dan werkt zij samen met een team van Duits-Nederlandse specialisten om de vordering via gerechtelijk procedures op te eisen.

Gateway to Germany

Gateway to Germany is gespecialiseerd in het recruitment van Duitse medewerkers voor Nederlandse bedrijven. Daarbij gaat het vaak om functies binnen sales, management en techniek. Het onderscheidend vermogen ligt in de inhoudelijke kennis van de Duitse markt, het zakelijke (recruitment) proces in Duitsland en de rol van personen binnen organisaties.
Copyright 2022 | Powered by Customerscope 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram