Contact

Zakelijk Duits 

Over Ruxshin

"Ik ben ervan overtuigd dat medewerkers makkelijk en snel kunnen leren wat ze nodig hebben om Duitse contacten op een professionele manier te onderhouden - zonder ingewikkelde rijtjes te leren!"

Laat de taal geen barrière zijn!

Al meer dan 20 jaar draait mijn werk om taal en succesvolle communicatie.

Ik ben opgegroeid in Duitsland, afgestudeerd aan de Universiteit van Keulen en heb opleidingen gevolgd tot coach en NLP-master. Ik ben gecertificeerd als intercultureel trainer en als intercultureel coach (Universiteit van Jena, Duitsland). Dankzij mijn werkervaring in mijn geboorteland beschik ik over grondige kennis van de Duitse zakenwereld en –cultuur. Sinds 1998 woon en werk ik in Nederland.

Door mijn eigen achtergrond kan ik me verplaatsen in mijn klanten, die het soms lastig vinden om een vreemde taal te leren. 
Ik heb zelf ondervonden dat kennismaken met een andere taal en cultuur een verrijking is die enorm veel voldoening oplevert. Ik zie het als mijn missie om die ervaring uit te dragen.

Meer dan twintig jaar geleden kwam ik naar Nederland waar ik me lang een vreemde eend in de bijt voelde omdat ik niet goed contact met Nederlanders kon maken. Pas toen ik me de taal eigen maakte en kon overdragen wat ik bedoelde en ook begrepen werd, werd mijn leven makkelijker.
Mijn eerste werkgever hier was een internationaal bouwbedrijf dat veel zaken deed op de Duitse markt. 

Al snel ontdekte ik dat de accountmanagers, technici en andere professionals die moesten communiceren met Duitse relaties telefoongesprekken, meetings en presentaties in het Duits moeilijk vonden. Zij konden hun expertise niet laten zien omdat zij de taal niet (goed) spraken. 

Ze vertelden mij dat zij tijdens een gesprek vaak meer bezig waren met de taal dan met de vraag van de klant. Ze hadden al bij voorbaat een achterstand bij besprekingen en onderhandelingen.

Dit was voor mij reden om Das Büro op te richten. Ik ben ervan overtuigd dat medewerkers makkelijk en snel kunnen leren wat ze nodig hebben om Duitse contacten op een professionele manier te onderhouden. Dat is niet alleen voor medewerkers persoonlijk belangrijk, maar zeker ook voor het bedrijf.

Lees hier een kort interview in de Amsterdamse Ondernemer 
brochure Succesvolle Sales
Brochure

Succesvolle Sales in het Duits! 

Een taal- en cultuurprogramma op maat voor accountmanagers en salesmedewerkers die hun Duitse klanten net zo professioneel willen helpen dan hun Nederlandse klanten.

Maak kennis met het volledige programma.
Download gratis

Wil je overleggen welke training aansluit bij jouw situatie?

                                                                                              Ruxshin Bischoff

Ik maak graag een afspraak met je

Neem gerust contact op. Je kunt bellen of een mail sturen. 
Ik bespreek graag wat ik voor jou kan doen. We kijken of het trainingsaanbod aansluit bij jouw vraag. 
Bel direct: 020-4860481
Ja, ik wil overleggen
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Als het kan, reageer ik nog dezelfde dag. Maar doordat ik vaak met klanten aan het werk ben, duurt het soms een dag voor ik je terugbel.

Gratis e-book

Meld je aan voor de leukste nieuwsbrief over zakelijk Duits leren en ontvang dit e-book met 10 taaltips die je meteen kunt gebruiken. 

Je ontvangt dan regelmatig waardevolle tips, gratis tools, checklists en achtergrondinformatie over zakelijk Duits leren zodat je je Duits snel op een hoger niveau kunt brengen!
E-book Kurzum!
Copyright 2022 | Powered by Customerscope 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram