Contact

Zakelijk Duits 

Masterclass
Sta sterk in zakelijk Duits 

Zelfverzekerd in foutloos zakelijk Duits.

Masterclass: Sta sterk in zakelijk Duits!

Voor sales- en accountmanagers die regelmatig gesprekken voeren met hun Duitse klanten en daar beter in willen worden. 

Want ook al redden ze zich prima in het Duits, zodra het echt over de inhoud gaat schieten ze tekort. Dan moeten ze toch nog naar woorden zoeken en zijn ze niet helemaal zeker of het wel klopt wat ze zeggen.

In deze Masterclass over Duitse commerciële communicatie leer je hoe je foutloos en ontspannen afspraken maakt, onderhandelt en contracten, prijzen en voorwaarden bespreekt.

Kun jij je best redden in het Duits? Dan herken je ook dit waarschijnlijk:
De meeste gesprekken verlopen prima, dankzij het geduld van je klant (van wie je zelfs complimenten krijgt over je Duits). Hij begrijpt wat je wilt overbrengen.

Je voelt je echter niet 100% op je gemak. Want je weet nooit zeker of het echt wel klopt wat je zegt en je moet soms naar de juiste woorden zoeken.

Je bent je ervan bewust dat je fouten maakt, en dat stoort je. Je wilt juist een professionele indruk maken en een volwaardige gesprekspartner zijn.

Veel medewerkers die zakelijke gesprekken in het Duits voeren:

Kennen net te weinig (vak)woorden.
Vinden inhoudelijke gesprekken vaak lastig.
Zijn meer bezig met de taal dan met de vraag van de klant.
Voelen zich onzeker of het wel klopt wat ze zeggen.
(Door al die ruis op de lijn lopen ze vaak kansen mis)

Neem gerust contact op

Ich freue mich auf Ihren Anruf!   020-48 60 481
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Als het kan, reageer ik nog dezelfde dag. Maar doordat ik vaak met klanten aan het werk ben, duurt het soms een dag voor ik je terugbel.

Waarom is dit zo lastig voor veel Nederlandse werknemers?

Heel begrijpelijk dat jij en je collega’s hiermee worstelen.

In standaardgesprekken hoef je niet lang na te denken over wat je zegt en hoe je het zegt. Door al die herhaling weet je precies wat er komt en wat jij wilt zeggen.

Maar als het ingewikkelder wordt, moet je er juist wél weer over nadenken. En tegelijkertijd nadenken over de woorden én over de inhoud van het gesprek kan nu eenmaal niet. Dat maakt onzeker en leidt je af van waar het om gaat: de vraag van de klant.

Complicerende factor is dat Nederlands je moedertaal is. Daardoor pas je de regels van het Nederlands ook bij Duitse zinnen toe en dat klopt dan niet altijd.

Parallel aan je ontwikkeling als sales- of accountmanager blijft het zaak om ook je gespreksvaardigheden naar een hoger plan te tillen. Fouten die je eerst maakte, wil je nu niet meer maken.

Wil jij Duits spreken op het niveau dat bij je functie past?

Wanneer jij je woordenschat stap voor stap vergroot en de belangrijkste foutjes verbetert, dan zal je vloeiender spreken en kom je professioneler over. Wanneer je weet dat wat je zegt ook klopt, groeit je zelfvertrouwen. Je bent niet meer met de taal bezig, maar kunt je echt concentreren op de klantvraag.

En voor jullie beiden geldt dat je het eindelijk over de inhoud kunt hebben. Niet gehinderd door twijfels over de juiste woordjes of de interpretatie van een bepaalde zin.

Wat daarvoor nodig is:

Vergroten van je commerciële woordenschat. Praten over prijzen, contracten en voorwaarden is complex en vraagt veel aandacht. Je moet veel (nieuwe) Duitse woorden leren en die juist weten toe te passen. 
Opsporen en leren voorkomen van geautomatiseerde fouten. Vaak hoor je zelf niet eens dat je een fout maakt met de woorden die je wel al kent. Feedback leert je hoe je verkeerde zinnen vervangt door de juiste zinnen.
brochure Succesvolle Sales
Brochure

Succesvolle Sales in het Duits! 

Een taal- en cultuurprogramma op maat voor accountmanagers en salesmedewerkers die hun Duitse klanten net zo professioneel willen helpen dan hun Nederlandse klanten.

Maak kennis met het volledige programma.
Download gratis

Dit komt aan bod in de Masterclass:

Je oefent gesprekken over stijgende en dalende prijzen en kosten, zodat je kunt laten zien dat je weet waarover je praat.
Je leert hoe je kunt spreken over (actuele) marktontwikkelingen, zodat je vakkundig overkomt.
Je maakt handig gebruik van smalltalk om je gesprekken in te leiden en af te sluiten, zodat je het begin tot einde kunt sturen.
Je weet hoe je veelvoorkomende fouten voorkomt, zodat je Duits snel op een hoger niveau komt. 
Je doorziet zakelijke cultuurverschillen meteen, zodat je weloverwogen kunt beslissen om ergens al dan niet een punt van te maken.

Kortom: Je brengt je Duits weer een stap dichter bij het niveau dat bij je functie past!

Concreet ziet de Masterclass er zo uit:

1 live bijeenkomst 
Deze eendaagse bijeenkomst geeft je informatie en structuur. Je leert en oefent in een kleine groep hoe je de belangrijkste gesprekken structureert voor het beste resultaat.
1 individuele online sessie van 2 uur
We bespreken dan jouw individuele gesprekken en kijken naar de fouten die je maakt zodat je aan je eigen onderwerpen kunt werken.
Online leeromgeving
Je krijgt toegang tot een online leeromgeving zodat je de woorden en zinnen in je eigen tempo kunt leren en herhalen.
Feedback op je huiswerk
Je ontvangt persoonlijke feedback van de trainer zodat je meteen weet waar jij aan kunt werken.
Reader + samenvatting van de bijeenkomst
Na afloop van de bijeenkomst ontvang je een samenvatting van de Masterslass zodat je het geleerde ook later nog na kunt lezen.
Locatie
De Masterclass vindt plaats in Amsterdam.
Duits
We spreken Duits. Je wordt dus helemaal ondergedompelt in de taal en gaat op die manier stappen vooruit.
Datum
De volgende Masterclass vindt plaats in het najaar 2023. Neem voor meer informatie contact met mij op. 
Investering
voor de Masterclass is 795 euro excl btw. per persoon. Deze prijs is incl. een lunch.

Bonus bij de Masterclass:

Eendaagse workshop Meer inzicht in de Duitse zakelijke cultuur (t.w.v. 397 euro) Je neemt deel aan deze workshop en je leert hoe je cultuurverschillen soepel overbrugt zodat zakendoen met Duitsland makkelijker gaat. Met kennis van de Duitse zakelijke cultuur kun je voorbijgaan aan stereotype labels zodat je relaties niet onder druk komen te staan.

Sta sterk in zakelijk Duits is een intensieve eendaagse masterclass, specifiek voor sales- en accountmanagers die hun Duitse gesprekken willen professionaliseren. De training is zeer geschikt voor medewerkers die bereid zijn om in hun professionele ontwikkeling te investeren en hun Duits op een hoger niveau te brengen.

Zeker wanneer zij ervan overtuigd zijn dat ze door beter Duits te spreken en schrijven, hun zakelijke relaties beter onderhouden, hun argumenten en ideeën sterker presenteren en zo kunnen functioneren op het niveau dat bij hun functie past.

Het resultaat van de Masterclass:
Doordat je fouten weet te voorkomen en meer woorden tot je beschikking hebt, kom je professioneler over bij klanten. Dus ben je sneller een volwaardige gesprekspartner. De Masterclass brengt je vol zelfvertrouwen een grote stap dichter bij geslaagde gesprekken met Duitse klanten.

Wil je overleggen of de Masterclass aansluit bij jouw vraag?

          Ruxshin Bischoff

Ik maak graag een afspraak met je.

Neem gerust contact op. Je kunt bellen of een mail sturen. 
We gaan na of de Masterclass daadwerkelijk aansluit bij je vraag.
Bel direct: 020-4860481

Als je wilt, nemen wij contact op met jou.
Ja, ik wil overleggen
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Als het kan, reageer ik nog dezelfde dag. Maar doordat ik vaak met klanten aan het werk ben, duurt het soms een dag voor ik je terugbel.

Gratis e-book

Meld je aan voor de leukste nieuwsbrief over zakelijk Duits leren en ontvang dit e-book met 10 taaltips die je meteen kunt gebruiken. 

Je ontvangt dan regelmatig waardevolle tips, gratis tools, checklists en achtergrondinformatie over zakelijk Duits leren zodat je je Duits snel op een hoger niveau kunt brengen!
E-book Kurzum!
Copyright 2022 | Powered by Customerscope 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram